Face yoga garden 

Your calm haven in the concrete jungle 

Dobrodošla v tvojem templju lepote, zdravja in obilja! Face yoga garden je varen prostor namenjen vsem ženskam, ki si želijo mirnega zavetja pred podivjanim svetom. Medtem ko je ves svet v paniki in se rušijo stari vzorci, si na tem mestu dovolimo vzeti trenutek zase - za nego in dobro počutje. Naše poslanstvo je, da vnašamo v svet mir in ljubezen, da negujemo sebe in druge. Toda, da lahko pomagamo drugim, moramo najprej poskrbeti zase. Da se umirimo in obrnemo vase. Da ostanemo zdrave in prisebne. Da smo to, kar smo. Čarobnice. 

Na tem mestu boš našla lepotne skrivnosti, ki so popolnoma naravne in izjemno učinkovite. Poskrbeli bova za celostno regeneracijo tvojega telesa in duha - s pomočjo hrane, vadb, meditacij, upoštevanja ciklov narave, lepotnih pripravkov in še marsikaj drugega. Skrivnosti tradicionalne kitajske medicine v povezavi z raziskavami sodobne medicine bodo poskrbele, da boš nahranila svoje možgane, napolnila žleze in uredila hormone, da boš lahko zasijala v vsej svoji lepoti ter si povrnila svojo ženstvenost, moč in samozavest. Različni programi ti omogočajo, da si boš izbrala točno tisto, kar te zanima in kar potrebuješ. Naučila se boš najti notranji mir, ki ti bo pomagal obvladati še tako težke situacije. Programi namreč temeljijo na načelih taoizma, duhovne tradicije, ki stremi k ustvarjanju ravnovesja v vsemu. 

Želiš izvedeti še več? Vabljena k branju novic in zanimivih člankov iz sveta obrazne joge, taoizma in še kaj drugega... Na dnu strani te čaka par razdelkov, kjer si lahko izbereš kaj te v izbranem trenutku zanima. Zelo me veseli, da si se odločila narediti korak naprej in sebe postavila na prvo mesto. Želim ti veliko užitkov in razvajanja v tvojem osebnem SPA-ju.

Kaja, 29 let 

"Joga obraza z Vando je vedno sproščena, saj ustvari varen prostor, kjer se lahko pogovarjamo, zabavamo in hkrati delamo tudi vaje. Odkar delam jogo obraza se boljše počutim, kar je tudi vplivalo na povečanje moje samozavesti." 

Tjaša, 29 let

"Face yoga z Vando mi predstavlja predvsem sprostitev in hkrati učenje o delovanju obraznih mišic in negi kože, katerega lahko vedno znova uporabim v vsakdanjem življenju. Opažam, da je moja koža bolj sijoča, sama pa sem tudi bolj zadovoljna. Hvala, Vanda." 

Tvoja regeneracija se začenja ZDAJ! 

KLIKNI NA TEMO, KI TE NAJBOLJ POKLIČE... 

3. BIORITEMSKA URA

Bioritemska ura je urnik našega telesa. Z Nobelovo nagrado nagrajeno odkritje nam pove, kateri organ je najbolj prižgan v določenem delu dneva, meseca ali leta. Z upoštevanjem birotemske ure lahko popolnoma regeneriramo svoje telo, se napolnimo z energijo in maksimalno izkoristimo svoje potenciale.

4. NEGA OBRAZA IN TELESA

Pravilna nega naše kože je izrednega pomena pri ohranjanju njene elastičnosti in sijaja. Tukaj ti bom razkrila nekaj receptov za odlične naravne DIY obrazne maske, maske za lase, pilinge in še par drugih trikov, s katerimi boš še dodatno poudarila svojo lepoto in sijaj.

Bodi prva, ki izve najslajšo skrivnost... prijavi se na e-novičke.